Torrar-te sense patir per les multes?

L’Alcohol Killer és una beguda que promet entre les seves característiques fer-te oblidar de les ressaques i, atenció, rebaixar el nivell d’alcohol a l’hora de fer les proves d’alcoholèmia. He estat mirant varis llocs que parlaven del tema i hi ha força gent que diu que li ha funcionat.

Es veu que te n’has de prendre una llauna tot seguit de l’última copa. El que fa és d’alguna manera revitalitzar el cos després d’una nit mogudeta, aportant una sèrie de vitamines i components que el cos necessita i evitant així l’aparició de la temuda ressaca. Al seu web avisen que no hi ha cap estudi seriós que ho avalui, però tanmateix hi diu que redueix el nivell d’etanol a l’aire respirat.

No sé si creure’m-ho, estic per comprar-ne una caixa i evaluar-ho per mi mateix. Fa ràbia però ja que segurament aquesta gent viu de la gent com jo 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *