El 3D arriba a Girona (II)

3d girona

Com ja vaig anunciar en un post anterior, a Girona ja ha arribat per fi la primera sala en 3D. L’afortunada ha estat “Monstruos VS alienígenas” de Dreamworks. Deixant a part la qualitat de la pel·lícula (no val ben res) he de parlar de com s’ha vist el 3D amb el sistema escollit pels multi-cines. A mi em feia por de bones a primeres que una hora i mitja de sessió en 3D pogués fer venir mal de cap. Suposo que al tractar-se d’una pel·lícula pensada per ser feta ja des de l’inici amb una dimensió de més hi ha fet molt, ja que en molt poques ocasions es detecten anomalíes, tant sols amb moviments de càmara ràpids o quan surten elements molt petits que passen pel davant l’acció els quals no tens temps d'”enfocar” amb els ulls. Una altra característica és que les ulleres, degut al seu funcionament, tenen els vidres una mica tintats, la qual cosa provoca que la imatge no es vegi tant brillant com hauria de ser. I per últim crec que per veure aquestes pel·lícules és escencial una bona col·locació a la sala. Amb aixó vull dir que, a falta de provar altres situacions, estar allunyat de la pantalla provoca que es vegi molt el que és el recuadre del cine i l’efecte no és tan immersiu.

La primera impressió ha estat molt bona, recomano a qui no ho hagi vist mai que faci un cop de cap i vagi a veure, si no aquesta, una altra pel·lícula de més qualitat, això sí, en 3D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *