El Trailer BO de Bola de Drac en català

Demà és el “gran” dia de l’estrena. Només recordar-vos que la pel·lícula és una autèntica blasfèmia del cinema, a jutjar pels molts comentaris que n’he llegit. De veritat, si no hi esteu obligats per què teniu un bloc on al llarg d’un any n’heu anat parlant, no hi aneu. No deixeu que els de la Fox se’n surtin amb la seva i es facin d’or per culpa de la gent que no sap què va a veure, o més ben dit, que espera veure alguna cosa relacionada amb Bola de Drac. És més, crido a que us la baixeu d’internet, abans que pagueu un duro per tan menyspreable tonteria. Semblarà estrany, peró ja fa mesos que m’ho temia i tot i així he anat fent posts i donant-li publicitat immerescuda. Demà decidiré, una vegada vista la peli, si borro tots els posts relacionats. Us deixo amb el tràiler:

[video:youtube:90DgqhE8Q_0]

És que és es colmo!

[video:youtube:B4ySfTcmqE8]
Aquest últim tret d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *