Confirmat: Dragonball Evolution és de les pitjors pel·lícules que s’han fet mai !!!

No he faltat a la cita, a les 4:15 cap al cine a veure Bola de Drac (versió en català), no hi havia gaire gent, només alguns pares enganyats amb els fills, i 4 friquis massoquistes que esperaven treure alguna cosa positiva de la “pel·lícula” (No, no tinc fills)

No m’extendré gaire amb el comentari de la “pel·lícula”, no vull perdre més temps parlant-ne i deixaré a part les semblances de la “pel·lícula” amb la sèrie, ja que n’he parlat força vegades.

No havia vist mai, que jo recordi, una pel·lícula tan increíblement estúpida. Com deia en Cesc, sembla que el director l’hagi fet a desgana. No hi ha cap moment en el qual la “pel·lícula” desperti cap emoció, CAP. Els actors mira que ho intenten, peró no hi ha manera. És horrible la manera de presentar els personatges. En Satanàs Cor Petit fa menys respecte que el gos dels veïns. La Bulma és una puta que al cap de 2 paraules intercanviades amb en Yamxa ja se’l vol passar per la pedra. El Follet Tortuga i en Goku potser són els que estan més al paper, peró no poden fer res davant la colla d’incompetents que han dut a terme aquesta “pel·lícula”, començant per l’il·luminador (a tiro de Magic Bullet a cada toma, segons l’Albert) i acabant per aquest fins ara desconegut peró a partir d’ara fill de la gran puta que és en James Wong, envoltat de productors ineptes i directius que només busquen la pela fàcil. En Yamxa no hi fa res a la “pel·lícula”, hi sobra. A mi em donaria vergonya que em fitxéssin per fer una “pel·lícula” només per captar la gent d’Àsia (ja que allà hi és molt conegut).

Tot és un despropósit, el guió sembla fet per mainada, els decorats els ha fet la brigada del poble, i els efectes especials són de per riure. Un kame-hame que sembla un pet de color blau tirat amb mala llet no fa gaire por senyors, per favor. La lluita final es resol amb 4 cops i un kame-hame, fa vergonya aliena i tot. El drac Sheron surt cremadíssim, suposo que per estalviar-se calers. L’escena del volcà, on hi surten uns fills d’en Satanàs Cor Petit extrets de la seva sang és un kaos total. Aquell dia el cabronàs d’en James Wong devia estar ressacós o drogat perdut. Tot amanit amb un so al cinema que semblava que sortís en mono. Les escenes d’institut són lo més fet i calcat de l’história de Hollywood: típic nano raro que es venja dels quaterbacks toca-collons davant la mirada de fúrcia de la Cheerleader més potent. Quin fàstig!

I l’escena del final, quan es veu un bulto a un llit (una persona), la càmara es va acostant i AH! Alerta! es gira i és en Cor Petit, ben acotxadet com un bebè. Encara pretendran fer una 2a part?!?!?!?

Vaig a vomitar.

El que més em sap greu peró és no haver pogut avisar amb més antelació a la gent que ha anat a la següent sessió de les 18:45.

PD: Si no he posat res sobre que hi sortien spoilers ho he fet expressament. No perdis el temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *