Google farà TOT el món en 3D

Aquest article podria estar posat en una nova categoria al bloc anomenada “futurologia” (Tal com he vist en altres blocs), la qual estic pensant a afegir d’aquí poc, donat el caire que està agafant aquest bloc de posar notícies sobre noves tecnologies més o menys impactants que existeixen o existiran d’aquí poc.

El títol no l’he tret de cap notícia relacionada amb el món tecnològic, ni molt menys. No és més que un pensament que tinc cada vegada que veig vídeos com els que veureu més endavant. De fet és el pas lògic que hauria de succeir després de veure les noves funcions de, per exemple, l’Street view:

Amb la quantitat d’imatges que hi ha a l’Street view i mitjançant algún tipus d’algoritme com el que vèiem l’altre dia es podrien crear ja automàticament TOTS els carrers de l’Street view en perfecte 3D, deixant en ridícul de pas al projecte que estan fent a Roses, que no és més que anar creant un a un tots els edificis de la ciutat (i sense textures de moment).

A això li podem afegir aquest sistema d’integració al Google Earth d’Informació a temps real

i una tecnologia capaç d’aprendre objectes tan sols visualitzant-los.

Ja tenim la nova aplicació que es podria batejar com “Real Google 3D”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *