Microsoft ha donat pel cul a la Wii?

Estem en ple E3, la fira més important de videojocs del món. Com cada any podem seguir les conferències de les 3 grans companyies en directe desde multitud de webs (Gamespot, ign…)

Si l’any anterior va ser un fiasco, amb la gran cagada que va ser el Wii music i d’altres aparells i jocs que ja he oblidat, aquest està aconseguint sorprendre com ho va fer Nintendo amb la presentació de la Wii ja fa uns anys.

Ahir era el torn de Microsoft amb la conferència de la Xbox360. Va ser una conferència excepcional, no em vull imaginar la mà de pasta que va deixar anar el tiet Gates per tal de captar la major atenció possible, i és que que et vinguin els Beatles i la Yoko Ono a presentar un nou Rock Band (dedicat als Beatles clar), o que el mateix Steven Spielberg t’expliqui les bondats del nou “Project Natal” no ha de ser barat precisament.

El més sorprenent no obstant és aquest últim, el “Project Natal”. Consisteix en una càmara (2 per ser exactes) que capta els moviments que fas davant el televisor per transmetre’ls instantàniament al joc. Segons sembla capta el més mínim moviment, permetent detectar qui està davant el televisor i si està content o trist, o detectar moviments de mà per poder navegar per menús sense necessitat de tocar cap botó. També detecta la veu.

Les possibilitats són increibles:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *