Compte amb el Gmail

El Gmail té una opció fins ara desconeguda per mi, que et diu des d’on i quan hi has entrat les últimes vegades.

Pots veure-ho a sota de tot, al link “Details”:

Last account activity: 1 minute ago at this IP (80.224.50.174). Details

(Bé, jo ho tinc en anglès per a poder tastar sempre les últimes novetats abans que si ho tingués en català :P)

En el meu cas m’apareixien 2 entrades des de la feina (on tenim IP estàtica) a primera hora del matí, una des del Gmail Notifier, el qual tinc encès sempre al cantó del rellotge per estar sempre a l’aguait de nous correus, i finalment 2 entrades des d’una IP de Madrid.

Evidentment no puc haver anat a Madrid aquest matí amb tant poca estona per mirar el correu i tornar, per més AVEs i Ponts Aeris que hi hagi, la qual cosa em fa pensar que algú (probablement un troyà) ha aconseguit la meva contrasenya i m’entrava al correu a tafanejar en busca de dades suculentes. Evidentment ja he canviat la contrasenya, ara queda creuar els dits i esperar que no els hagi servit de res.

També recomano utilitzar el programa “osk” (escrivint-ho a “Inicia->Executa” al teu Windows) per a poder teclejar amb el ratolí, evitar que a l’escriure contrasenyes algun altre programet “llegeixi” el que escrius al teclat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *