Mesclant per Internet

Ja fa temps que em pregunto quan sortirà alguna eina per mesclar des de l’ordinador cançons en streaming directament d’Internet, és a dir poder mesclar una cançó mentrestant es va baixant.

Jo per la meva banda ho he anat provant amb força programes, vaig trobar un programa per accelerar i reduir la velocitat de reproducció de Youtube (On moltes persones escolten la música avui en dia per cert, però que últimament “gaudeix” d’una censura molt empipadora) però anava molt malament i era de pagament. També obrint 2 reproductors VLC amb 2 videos de Youtube cadascú a mode de taula de mescles. L’VLC permet augmentar i disminuir la velocitat de reproducció de qualsevol cosa, però era massa ferragós tot plegat.

Amb l’aparició de l’imprescindible Spotify no és d’estranyar que acabin apareixent programes, o fins i tot webs, que donin aquesta possibilitat, cosa que representaria una llibreria de cançons per al DJ infinita. Això és clar si no n’existeix cap ja!

Continuaré investigant.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /homepages/41/d567855122/htdocs/jordibabot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /homepages/41/d567855122/htdocs/jordibabot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *