Mesclant per Internet

Ja fa temps que em pregunto quan sortirà alguna eina per mesclar des de l’ordinador cançons en streaming directament d’Internet, és a dir poder mesclar una cançó mentrestant es va baixant.

Jo per la meva banda ho he anat provant amb força programes, vaig trobar un programa per accelerar i reduir la velocitat de reproducció de Youtube (On moltes persones escolten la música avui en dia per cert, però que últimament “gaudeix” d’una censura molt empipadora) però anava molt malament i era de pagament. També obrint 2 reproductors VLC amb 2 videos de Youtube cadascú a mode de taula de mescles. L’VLC permet augmentar i disminuir la velocitat de reproducció de qualsevol cosa, però era massa ferragós tot plegat.

Amb l’aparició de l’imprescindible Spotify no és d’estranyar que acabin apareixent programes, o fins i tot webs, que donin aquesta possibilitat, cosa que representaria una llibreria de cançons per al DJ infinita. Això és clar si no n’existeix cap ja!

Continuaré investigant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *