Recreacions musicals automàtiques

Cada vegada criden menys l’atenció els vídeos amb efectes integrats en 3D. No estic a l’aguait dels avenços que es produeixen en el món del software de creació d’aquest tipus d’efectes (After effects, Maya, 3D Studio, Avid, Blender…), però molt segurament cada vegada hi integren més facilitats a l’hora d’afegir objectes dins el metratge, fins al punt que queden coses tant aconseguides com aquesta:

Per fer això mateix, fa uns anys calien mesos (anys) de pràctica i hores de procés de renderització amb les màquines més modernes. El software avança al ritme que ho fa el hardware (I fins i tot a vegades va més ràpid!) i no serà estrany d’aquí poc veure un botó “Afegir objecte” dins de qualsevol d’aquests programes per inserir, per exemple, un dinosaure dins l’església on el teu cosí petit està fent la comunió.

Amb aquests avenços tècnics no em puc treure del cap com pot ser que encara no hi hagi quelcom semblant però relacionat amb el so, o millor dit amb la música. Poder, a partir d’un arxiu musical (mp3 posem-hi)

wii music
loquendo
vocaloid
mike oldfield

persones parlant radiografia http://caballe.cat/wp/radiografies-de-persones-parlant/
songsmith

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *