El robot que s’equilibra sobre una bola

Se m’acudeixen moltes aplicacions amb això, algunes surten al vídeo, però d’altres podrien ser per exemple algun aparell com els de l’anterior article, per transportar persones i amb capacitat per anar en qualsevol direcció.

Gran part de la culpa de l’aparició d’aquestes tecnologies en tenen els acceleròmetres, utilitzats també en molts dispositius portàtils. L’Iphone va ser dels primers, i molt probablement aquest n’ha estat el gran abanderat, per tal que molta gent es fixés amb les seves possibilitats.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /homepages/41/d567855122/htdocs/jordibabot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /homepages/41/d567855122/htdocs/jordibabot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *