Reconeixement de cares amb el mòbil

Si algú estava preocupat per la privacitat de les seves dades a les xarxes socials, que es miri el següent vídeo.

Posem per cas que estàs prenent un cafè al Bar de la cantonada de casa, entre pàgina i pàgina del diari observes la gent que està ocupant les altres taules, i et fixes en que a la taula del davant hi tens el que molts/moltes anomenaríem un “bé de Déu”, una persona atractiva, vaja. Si ets dels que, com jo, no gosaries ni tan sols creuar-li una mirada semi-interessant, aquesta aplicació t’ajudarà. Tan sols cal apuntar la càmara del teu mòbil cap a l’ésser diví esmentat i creuar els dits esperant que tal persona no hagi desactivat les seves dades personals del seu compte (cosa que per altra banda està demostrat al Facebook que poca gent fa) per tal de conèixer dades importants com: Compte de Facebook, fotos, número de mòbil, adreça, estat civil, talla de sostenidors…

M’imagino ja una super-capturadora de cares ACME a alguns establiments detectant qui va entrant a cada moment. La publicitat personalitzada de Minority report més a la vora…

Vist a Alt1040 again.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *